Oradea Civică organizează un nou marș motorizat către București

Pe data de 5 martie, Oradea Civică organizează un nou marș motorizat către București.

“Plecarea coloanei se face din Oradea, luni dimineața la ora 8 din parcarea secundară de la Auchan (Calea Aradului), urmând să ajungem la Deva în jurul orei 12. De la Deva ne vom îndrepta către Sibiu, cu oprire în prima benzinărie de după Tălmaciu, ora 14, iar la Pitești ne vom afla în jurul orei 18. Sosirea la Pitești ne va prilejui participarea la evenimentul de primire a steagului UE de către piteșteni, eveniment organizat de asociația #activAG.

De acolo vom porni împreună către București pentru a ajunge la ora 10 la protestul organizat la Palatul Parlamentului, protest prin care dorim să sprijinim cu fermitate, dar în mod pașnic,sistemul judiciar din România, atacat continuu de către monstruoasa coaliție de guvernare PSD-ALDE, cât și democrația și statul de drept greu puse la încercare în ultimul an de către grupuri de interese obscure și grupări de tip mafiot, străine intereselor poporului român.

Protestul nostru susține Operațiunea Aducem Steagul UE Înapoi și vom participa la toate evenimentele de predare a steagului către Guvernul României sau eventuale marșuri de susținere a cauzei noastre europene, desigur într-un mod pașnic și civilizat, care nu contravine legislației în vigoare”.

Distribuie informația
Alte știri