Oradea devine capitală inovației în domeniul fintech!

Unchain Fintech Festival este cel mai mare eveniment de Fintech (Finance + Technology) din Europa Centrală și de Est, și aduce laolaltă fondatori de companii de tehnologie, experți din domeniul financiar și reprezentanți ai băncilor comerciale și naționale, și lideri din organizațiile de stat și private din mai multe țări. Evenimentul de la Oradea va avea loc în 13 și 14 Iulie în incinta Cetății.

Temele discutate vor fi legate de inovație, sisteme noi de plată, viitorul banking-ului, legislație, blockchain și altele.

Printre speakeri se numără fondatori și factori de decizie din România precum Iulian Popescu, Secretar de Stat în Ministerul Digitalizării; Beniamin Mincu, Elrond; Ionuț Horatău, Banca Națională a României; Dorian Hodorogea, Google Cloud CEE; Marius Flore, Banca Transilvania; dar și invitați internaționali din peste 20 de țări precum Takeshi Kito, Japan Fintech Association; Maria Staszkiewicz, European Digital Finance Association; Georgi Pevnev, Bulgarian Fintech Association, Linardo Martincevic, Banca Națională a Croației; Sajtos Peter, Banca Națională a Ungariei, și alții.

Evenimentul este organizat si cu sprijinul Primăriei Oradea prin Visit Oradea, iar printre parteneri se numără Visa, Google Cloud CEE, Elrond, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, Dentons, Ripple și Make IT in Oradea.

Alte știri