Oradea devine începând de miercuri, 6 septembrie capitala minifotbalului continental

Oradea devine capitala minifotbalului continental prin găzduirea EMF Champions League. Concomitent organizatorii au dorit să ofere posibilitatea liceenilor din Bihor de a evolua între-o competiție paralelă cu cea în care vor evolua cei mai valoroși jucători de minifotbal din Europa.

Astfel, începând de miercuri, 6 septembrie, opt echipe de liceu din Bihor se vor alinia la starul Cupei liceelor bihorene la minifotbal, competiție ce se va desfășura pe gazon sintetic la Arena Antonio Alexe. Cele opt echipe ce vor ajunge în ”templu” sunt: 1 LPS Bihorul Oradea; CN Samuil Vulcan Beiuș, LT Horea Marghita, LT Nr. 1 Cadea, CN Onisifor Ghibu, LT Lucian Blaga Oradea,  Liceul Greco Catolic Iuliu Maniu Oradea, CT Alexandru Roman Aleșd.

”Este o bucurie pentru noi să putem oferi o competiție de minifotbal liceenilor din Bihor alături de cei mai buni jucători din Europa. Vor întregi acest festival de minifotbal și sperăm să se bucure de spectacol. Pe de altă parte este o excelentă expunere pentru tinerii jucători în fața celor mai buni tehnicieni din Europa. Le doresc succes și să se bucure de acest joc atât de spectaculos”, a declarat organizatorul, Spiros Baltsavias.

Distribuie informația
Alte știri