Oradea devine un spațiu magic. Debut pentru Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia

Pentru o lună Oradea devine un spațiu magic, în care cele mai frumoase povești din lume prind viață pentru a încânta sufletele micilor, dar și mai marilor spectatori. “De vină” e Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia, ajuns la a V-a ediție. Acesta debuteaza vineri, 18 mai.

Pe lângă spectacolele de teatru pentru copii și alte evenimente dedicare acestora, vor fi ateliere de creație și de activități în aer liber, în Cetatea Oradea, în perioada 4 – 8 iunie, zilnic de la ora 16:00.

Festivalul va debuta, ca în fiecare an, cu „Parada de personaje și păpuși de basm”, eveniment ce va avea loc vineri, de la ora 16:00, pe traseul Pasajul Vulturul Negru – Piaţa Unirii – Teatrul Regina Maria – Parcul 1 Decembrie, în care copiii sunt invitați să-și întâlnească personajele de poveste favorite. De la ora 18:00 va avea loc spectacolul „Inimă rece” cu Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești în Sala Arcadia.

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 11:00, se va juca „Scufiţa roşie şi lupul cel flămând”, Teatrul de Păpuși „Puck” Cluj, tot în Sala Arcadia, şi duminică, 20 mai, de la ora 11:00, „Capra cu trei iezi”, Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia.

Foto: oradea-online.ro

Distribuie informația
Alte știri