Oradea gazduieste o noua editie a Festivalului Star Vivere Music Revolution!

Asociatia Star Vivere in parteneriat cu Primaria Oradea ,Consiliul Judetean Bihor si Directia de Implementare Proiecte Bihor, oraganizeaza in perioada 9-11 noiembrie pe scena Teatrului Regina Maria,cea de a patra editie a Festivalului Star Vivere Music Revolution!

Copii si adolescenti, 84 la numar, inscrisi din toata tara, cu varsta cuprinsa intre 4 si 21 de ani, incadrati in 6 grupe vor concura vineri, incepand cu ora 14.00, pe scena teatrului in fata unui juriu alcatuit din vedete si personalitati artistice. In premiera , CEZAR OUATU si ALIN PASCAL vor face parte dintr-un juriu de specialitate alaturandu-se lui NICO , MIHAELA TATU , DOINA BENTU si OVIDIU LAZAR. Presedintele juriului va fi compozitorul care a reprezentat Romania la Eurovision in acest an, MIHAI ALEXANDRU!

Festivalul Star Vivere Revolution este cotat ca fiind unul din cele mai importante evenimente de gen fiind recunoscut ca un festival foarte frumos dar „greu”din punct de vedere al competitiei, calitatii concurentilor dar si al premiilor. Este de asemenea UNIC prin conditiile de desfasurare , facilitatilor si gratuitatilor oferite concurentilior dar si insotitorilor acestora.

Sambata, de la ora 15.00 pe scena teatrului va avea loc GALA DECERNARII PREMIILOR !In cadrul galei vor sustine recitaluri CEZAR- THE VOICE ,pentru prima data in Oradea, ALIN PASCAL ,NICO , OVIDIU LAZAR , ELA TRANDAFIR ,castigatoarea GRAND-PRIX-ULUI de anul trecut. Intrarea in ambele zile , concurs si gala, este libera.

Distribuie informația
Alte știri