Oradea, în topul celor mai sigure oraşe din România

Braşov, Cluj-Napoca şi Oradea câştigă aproape orice meci. Mai nou, l-au câştigat pe cel al percepţiei locuitorilor în privinţa oraşelor în care se simt în siguranţă. Studiul, la care au răspuns 90 de mii de persoane, a luat în considerare nivelul de percepţie al locuitorilor, nu şi indicatorii de infracţionalitate.

Braşov, Oradea, Cluj-Napoca şi Sibiu domină detaşat clasamentul oraşelor din România în care locuitorii se simt în siguranţă. În top 10 sunt şi Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Miercurea Ciuc şi alte oraşe importante. La polul opus, Tulcea, Ploieşti şi Brăila au scoruri foarte mici.

Bucureştiul ocupă abia locul 21 în acest clasament al percepției asupra siguranţei din orașe.

Sursa: Index platformă anunţuri imobiliare

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri