Oradea intra pe harta proiectului internațional “Small Size, performing arts for early years”, finanțat în cadrul Programului Europa Creativă (2014-2020)

Evenimentul, dedicat celor mai tineri spectatori: copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani, se va derula în perioada 27-29 ianuarie 2017. „Mini Fest” propune povești senzoriale croite pe măsura celor mici, dar și activități conexe, dedicate adulților. Motto-ul „Zilelor Small Size” este “Artele nu țin cont de vârstă, ci de curiozitate!”.

În cadrul festivalului se vor juca patru spectacole create special pentru cei mai mici spectatori, dintre care două sunt ale Trupei Arcadia, unul al Trupei Lilliput a Teatrului Szigligeti Szinhaz şi unul invitat din Cluj-Napoca, de la Asociaţia Reactor de Creaţie şi Experiment, platforma Mini Reactor.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de marţi până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Atenţie insa, locurile la spectacole şi conferinţă sunt limitate.

Distribuie informația
Alte știri