”Oradea pedalează în Borș”! – eveniment caritabil dedicat copiilor orfani din Ucraina

Duminică, 5 iunie, se va derula evenimentul caritabil ”Oradea pedalează în Borș”! Este o invitație la mișcare pentru iubitorii de ciclism, pentru familiile care îndrăgesc plimbările pe bicicletă și implicit sportul. Punctul de plecare este Sala de Sport din Borș unde iubitorii de ciclism se pot înscrie între orele 9:00 și 10:00. De asemenea înscrierile se pot face și pe site-ul competiției www.oradeapedaleaza.ro, cu până la 24 de ore înainte de eveniment în limita a maximum 500 de participanți.

Participarea este permisă tuturor celor cu vârsta de peste 12 ani, cu specificația că pentru minorii (sub 18 ani) este obligatorie asumarea răspunderii unui adult prin semnarea actului relevant. Pentru minorii cu vârsta sub 12 ani, care nu pot participa la cursă, organizatorii au amenajat la Sala de Sport din Borș, un spațiu pentru jocuri și divertisment cu personal adecvat. De asemenea toți participanții trebuie să aibă o bicicletă adecvată circulației pe drumuri publice. Organizatorii recomandă folosirea căștii de biciclist. Evenimentul are loc pe drumuri deschise circulației și de aceea trebuie respectat Codul Rutier.

Startul este programat la ora 10:15 și va măsura 11 km pe traseul: Sala de Sport Borș –  Santăul Mic –  Santăul Mare – Sala de Sport comuna Bors, sosirea fiind prevăzută pentru ora 11:45 tot la Sala de Sport din Borș. Evenimentul va beneficia, pe lângă asistență medicală și de asistență mecanică, respectiv o camionetă cu remorcă pentru recuperarea bicicletelor și a participanților care au nevoie de asistență. Sunt permise să însoțească participanții doar vehiculele autorizate de organizatori. 

Nu există o taxă de înscriere, oferta fiind liberă. Astfel, fiecare dintre participanți poate dona, după placul inimii, pentru ajutorarea copiilor orfani din Ucraina, prin programul derulat de Primăria Comunei Borș. Toți participanții vor primi șepci personalizate cu ”Oradea pedalează” și un card cu numărul de competiție, pentru participare la tragerea la sorți și acces la bufetul gratuit de la capătul traseului. Website www.oradeapedaleaza.ro, este organismul oficial de informare al evenimentului. 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri