Oradea preia ștafeta la conducerea FAPT

Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România devine Federația Destinațiilor Turistice din România – FAPT. Organizațiareunește unele din cele mai importante destinații turistice din România și unele dintre cele mai relevante organizații de management a destinației de la nivel local sau județean. S-a aprobat și formula nouă a echipei de conducere.

 „Un oraș care s-a dezvoltat frumos și sigur, o destinație excelent promovată de Asociația pentru Promovarea Turismului ORADEA – Regiune și un tânăr Președinte FAPT ambițios și profesionist, căruia îi voi rămâne alături. Asociația ORADEA are ca Președinte un Primar, pe Ilie Bolojan, dar, fără îndoială, un Primar așa cum ne dorim în multe orașe din România!”, a scris Corina Martin pe Facebook, cea care a condus Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România, timp de 12 ani.

În poziția de președinte a fost ales Mihai Jurca, directorul Executiv al Visit Oradea, care va fi sprijinit de doi vicepreședinți Alin Chipăilă (Asociația Județeană de Turism Sibiu) și Adrian Voican (Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova).

„Doresc să le mulțumesc colegilor pentru încredere și Corinei Martin pentru munca depusă până acum. În următoarele luni ne propunem să consolidăm și unificăm viziunea federației pentru a putea întra în dialog cu parteneri naționali și cu administrația centrală, pentru a promova și susține conceptul de organizații de management a destinației, ca motor de dezvoltare a unor destinații și oferte turistice relevante, cu scopul de a dezvolta oferta turistică națională și de a crește numărul de turiști din destinațiile românești… Federația va contribui la dezvoltarea destinațiilor turistice românești prin expertiza și experiența mare a membrilor acesteia și rămâne un partener serios și deschis pentru guvern în demersul dezvoltării turismului național și a destinației România”, a spus Mihai Jurca.

Distribuie informația
Alte știri