Oradea promovează destinația turistică la Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României, ajuns la cea de-a 47-a ediție, este un eveniment important pentru industria turistică, iar municipalitatea orădeană a făcut eforturi semnificative pentru a-și consolida prezența și a atrage mai mulți turiști.

La ceremonia de deschidere, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a vizitat standul Municipiului Oradea și a avut discuții cu reprezentanții despre ofertele turistice ale orașului și județului Bihor.

Suntem încântați să fim prezenți la Târgul de Turism al României pentru a promova Oradea ca destinație turistică atractivă. Orașul are multe de oferit, de la istorie și arhitectură până la gastronomie, spa și wellness, o agendă culturală generoasă.” a declarat Alexandru Chira, director general Visit Oradea.

Oradea și-a consolidat poziția în ultimii ani ca una dintre cele mai importante destinații turistice din România, iar participarea sa la Târgul de Turism al României este o oportunitate excelentă de a-și promova oferta pentru turiștii domestici.

Ediția din această primăvară a Târgului de Turism al României are loc în perioada 23 – 26 februarie 2023, fiind dedicată atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice. Participarea la târg reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Standul prezent în cadrul expoziției s-a realizat cu ajutorul Primăriei Municipiului Oradea, Visit Oradea, Consiliului Județean Bihor, AMD Bihor, CNIPT Bihor și Hotel President Băile Felix.

Distribuie informația
Alte știri