Oradea scapă de restricțiile de weekend! Incidenţa Covid-19 în municipiu a coborât sub 3 la mie

Foto: Daniela Stoica

La începutul zilei de vineri, 30 aprilie, în Bihor erau 1.107 cazuri Covid active, cu 86 mai puţine decât în ziua precedentă.

După distribuţia pe localităţi, cea mai mare incidenţă, de peste 4 cazuri la mia de locuitori, se înregistrează în Şinteu (6,52), Toboliu (5,09) şi Sântandrei (4,74), urmate de Rieni, Roşiori, Sânnicolau Român, Gepiu, Sălacea, Cetariu, Marghita, Suplacu de Barcău, Nojorid şi Şimian, cu mai mult de 3 cazuri la o mie de locuitori.

Oradea a scăzut, vineri sub pragul de incidență de 3‰, înregistrând rata de infectare de 2.9‰.

Joi după-masă, CJSU Bihor a actualizat lista localităților pentru care se impun restricții în vederea limitării și stopării pandemiei de coronavirus.

Potrivit Hotărârii, municipiul Oradea nu se mai află sub incidența noilor restricții suplimentare, de weekend.

Pentru Șinteu, Toboliu, Sântandrei, Rieni, Sânnicolau Român și Gepiu restricțiile se vor aplica de sâmbătă, în Vinerea Mare fiind excepția adoptată de Guvern.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri