Oradea se pregătește pentru cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie

Oradea se pregătește pentru cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc duminică, 13 octombrie, ora 13, în Piața Unirii si sunt asteptate peste 1.300 de persoane. Acolo vor fi și reprezentanții Cărții Recordurilor, care vor înregistra inițiativa și vor include această acțiune în Guiness Book of World Records”.

La cea mai mare oră de Kangoo Jumps vor lua parte orădeni, locuitori din Bihor, pasionați de acest sport de peste hotare, precum și orice persoană din țară care dorește să facă mișcare și să contribuie astfel la includerea proiectului în Cartea Recordurilor. Întrucât numărul participanților trebuie verificat de reprezentanții Guiness, cei care doresc să participe la ora de Kangoo Jumps trebuie să se înscrie în prealabil în noua aplicație gratuită de mobil, JumpClass.

Cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie va avea loc în cadrul Kangoo Jumps Festival (12-13 octombrie) un eveniment care include workshop-uri pentru instructori și traineri, conferința medicală, masterclass-uri cu prezentatori naționali și internaționali din mai multe țări și concurs de coregrafie între instructori și echipele lor din țară și străinătate.

Distribuie informația
Alte știri