Oradea se va transforma într-un spațiu magic pe durata Festivalului de Teatru pentru Copii Arcadia

Timp de o lună Oradea se va transforma într-un spațiu magic, în care cele mai frumoase povești din lume vor prinde viață pentru a încânta sufletele micilor, dar și mai marilor spectatori. “De vină” e Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia, ajuns la a V-a ediție. Acesta se va desfăsura în perioada 18 mai – 10 iunie. Vor fi prezente trupe din Cluj Napoca, Alba Iulia, Arad, Ploiești, Timișoara, București, Oradea dar și din Ungaria, spune directorul de la Arcadia, Florian Silaghi.

Pe lângă spectacolele de teatru pentru copii și alte evenimente dedicare acestora, Festivalul Arcadia se adresează și tinerilor spectatori. Ei sunt invitați la concertul extraordinar „9 piese remixate”, susținut de actorul Alex Ștefănescu, și la spectacolul „Planeta manipulare”, realizat de REACTOR Cluj Napoca.

Nu vor lipsi „atelierele de creație și de activități în aer liber, în Cetatea Oradea, care se vor desfășura în ultima săptămână de festival, în perioada 4 – 8 iunie, zilnic de la ora 16:00. Copiii vor putea vâna comori, vor învăța cum se fac cele mai năstrușnice noduri, să picteze, să creeze brățări și mici opere de artă din origami și quilling și să construiască zmeie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri