Oradea Shopping City se închide. Anuntul companiei

Mallul Oradea Shopping City, fostul Tiago Mall, deţinut de firma Shopping Center Holding din Bucureşti, îşi închide porţile la aproape şase ani de la inaugurare, chiriaşii fiind anun­ţaţi să elibereze spaţiile, în două-trei săp­tă­mâni.

„Mallul Oradea Shopping City se va închide în următoarele săptămâni, iar retailerii au fost anunţaţi să elibereze spaţiile închiriate. Ce se va întâmpla în continuare nu vă pot spune, multe din informaţii nu au fost clarificate, există un contract de confidenţialitate, însă cu siguranţă va exista în perioada următoare şi un comunicat de presă prin care vom anunţa închiderea mallului“, a declarat pentru ZF Transilvania Andreea Bucur, marketing şi specialist relaţii publice la Oradea Shopping City.

Compania Shopping Center Holding, operatorul mallului Oradea Shopping City, şi-a cerut intrarea în insol­venţă la sfârşitul lunii mai după ce a acumulat datorii de peste 277 mil. lei (aproximativ 62 mil. euro). Tribunalul Bucureşti a decis în 6 iunie intrarea companiei în faliment în procedură simplificată.

Distribuie informația
Alte știri