Oradea si Debrecen vor da „share” la turistii

Cele două orașe, Oradea și Debrecen, au în vedere un parteneriat cultural care are ca obiectiv schimbul de turiști, astfel încât turiști din Oradea să ajungă în Debrecen pentru a vedea acolo principalele obiective turistice sau expoziții, iar cei din Debrecen să vină să viziteze obiectivele turistice din Oradea.

Vineri, 24 august, subiectul a fost discutat de  viceprimarul municipiului Oradea – Florin Birta, viceprimarul orașului Debrecen – dl. Komolay Szabolcs, directorul centrului cultural Modem din Debrecen – d-na Koroknai Edit, directorul Asociației pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune – dl. Mihai Jurca și directorul Muzeului Orașului Oradea – d-na Angela Lupșea.

„Am considerat că în această perioadă orădenii pot fi interesați de expoziția care se desfășoară acum la Centrul Cultural Modem. Astfel, pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor interesați, există autobuze spre Debrecen cu întoarecere seara, în aceeași zi, care pot fi luate sâmbătă și duminică, la ora 9:00, de la autogara de lângă Gara Centrală”, a declarat viceprimarul Komolay Szabolcs

Astfel, până în 23 septembrie 2018, în fiecare sâmbătă şi duminică se organizează vizite cu plecare din Oradea, la expoziția „Impresii” din Debrecen.

Programul vizitelor este următorul (ora locală):

–          plecare cu autobuzul la ora 9 din autogara de lângă gara centrală CFR (Bdul. Stefan cel Mare nr. 4)

–          între orele 10-12, vizitarea expoziției, prezentarea în limba română artistul-profesor Toró József

–          între orele 12-14 masa de prânz la Restaurantul Casablanca (3 meniuri la alegere)

–          între orele 14-19 program liber la alegere: vizionarea trilogiei monumentale Săptămâna Patimilor pictat de Munkácsy Mihály la Muzeul Déri, vizită la Grădina Zoologică și Parcul de Distracții, wellness la Aquaticum, shopping la Forum Plaza etc.

–          la orele 19, plecare la Oradea, sosire preconizată la orele 20.

Taxa de participare este 99 lei (suma cuprinde contravaloarea călătoriei – transportul Oradea-Debrecen și retur, a biletului de intrare la expoziție, a prânzului. Nu cuprinde cheltuielile programelor individuale. Deplasarea se realizează numai în cazul în care sunt minimum 8 participanţi.)

Înscrieri se fac la adresa de email  impresii@oradeb.ro, iar emailul trebuie să cuprindă următoarele date: data vizitei (date posibile în august 25, 26, în septembrie 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23), numele, număr telefon, adresă e-mail. Cei care se înscriu vor fi contactaţi personal pentru detalii. Plecarea se face În fiecare sâmbătă și duminică.

În prezent, aceste curse duc turiști către Debrecen, dar aproximativ peste două săptămâni, cursele de autobuze vor aduce și  turiști din Debrecen la Oradea pentru a vedea obiectivele turistice din municipiul nostru. Momentan se lucrează la o oferă și la un traseu turistic de vizitare.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri