Oradea, un municipiu competitiv in care merita investit. E declaratia edilului

Oradea isi doreste să rămână un municipiu competitiv, în care merită să investești. O spune edilul, Ilie Bolojan. El sustine ca administrația pe care o conduce isi propune ca in 2017 să continue lucrările în Parcul Industrial II, să atragă investitori, sa realizeze noi parteneriate publice-private. Si toate astea pentru punerea în valoare a oportunităților pe care orașul le oferă.

De asemenea, Ilie Bolojan insista pe continuarea lucrarilor de reabilitare a centrului istoric al oraşului dar si pe îmbunătățirea serviciilor publice din municipiu. Si aici, in primul rand, vor fi investitii in sanatate(mutări de secții între Spitalul Județean și Spitalul Municipal, extinderea clădirii de primire urgențe la parter cu etajul I format din laborator, sterilizare și farmacie), mai spune edilul.

Municipalitatea are în vedere, pentru anul in curs, extinderea spaţiilor verzi dar şi organizarea de evenimente culturale, unele prin colaborare cu instituţiile aflate în subordinea Consiliului Judeţean – teatrul, filarmonica etc.

Alte știri