„Oradea va avea mereu un loc în inima mea”, mesajul bashetbalistului Erick Neal, după despărțirea de CSM CSU

foto: Facebook CSM.Oradea

În cursul zilei de miercuri, 28 februarie, cu o zi înainte de încheierea perioadei de transferuri, CSM CSU Oradea a anunțat despărțirea de Erick Neal, unul dintre cei mai importanți baschetbaliști ai echipei.

Erick Neal a jucat 54 meciuri în Liga Națională, 9 în Cupa României, 23 în FIBA Europe Cup și 1 în Basketball Champions League pentru CSM CSU Oradea. Așadar, a totalizat 87 prezențe în uniforma roș-albastră în perioada 2022/24. Originar din Texas, în vârstă de 29 ani, Erick este jucător de poziția 1.

Pe această cale, conducerea CSM Oradea îi mulțumește lui Neal pentru contribuția avută în perioada petrecută la club și îi urează mult succes în continuarea activității profesionale, cât și în plan personal.

Câteva ore mai târziu, fostul fundaș al roș-albaștrilor a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram prin care le-a mulțumit coechipierilor, fanilor și staff-ului tehnic.

Vreau să mulțumesc staff-ului tehnic și întregii organizații pentru că mi-au permis să experimentez lucrurile pe care le-am trăit aici, la CSM. Este un moment dulce-amărui pentru mine. Pentru jucători: vreau să vă mulțumesc pentru că ați ieșit pe teren și ați luptat împreună cu mine în fiecare seară și vă urez mult succes în restul sezonului. Pentru fani: ați făcut ca acest loc să devină acasă pentru mine și din acest motiv Oradea va avea mereu un loc în inima mea. Până data viitoare, a scris Erick Neal.

Distribuie informația
Alte știri