Oradea va mai avea un punct de colectare selectivă a deșeurilor

Oradea va mai avea un punct de colectare selectivă a deșeurilor rezultate din amenajări/reamenajări interioare a spațiilor de locuit și din gospodăriile populației. Va fi prevăzut cu dotări specifice de acces auto, cântărire și colectare pe tipuri de deșeuri si se va afla în gestiunea operatorului de salubritate licențiat, RER VEST S.A.

Zona avută în vedere pentru realizarea celui de-al doilea punct de colectare selectivă a deșeurilor este destinată în principal locuitorilor de pe malul drept al Crișului Repede și este situată pe str. Uzinelor.

Finanțarea obiectivului de investiție estimata la 1 milion de lei se va face de către RER VEST S.A, iar durata de realizare a acesteia este de 7 luni. Suprafața totală a incintei punctului de colectare va fi de 2.973 mp, iar deșeurile care se vor colecta aici vor fi: cu conținut periculos, materiale textile, bunuri reutilizabile, ambalaje metalice, obiecte de uz caznic, sticlă, deșeuri electrice/electrocasnice/electronice, materiale plastice, hârtie și carton, lemn, mobilier, deșeuri vegetale și deșeuri din construcții.

Distribuie informația
Alte știri