Orădean, condamnat la închisoare pentru infracțiuni rutiere, ajuns după gratii

La data de 5 iulie, în municipiul Oradea, județul Bihor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 43 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, acesta fiind condamnat la 2 ani și 5 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri