Oradean cu care ne mandrim! Adrian Ciprian Farcaş a obtinut medalia de aur, 9 diplome si 3 cupe la cea de a XVI-a editie Pro Invent de la Cluj-Napoca

Timp de 3 zile la Cluj-Napoca s-a desfasurat cea de a XVI-a editie Pro Invent. In cadrul acestui salon de inventie si inovare, Adrian Ciprian Farcaş a expus brevetele sale. La finalul competitiei, oradeanul a obtinut medalia de aur, 9 diplome si 3 cupe.

Adrian Ciprian Farcaş a prezentat un schimbator de caldura utilizat in domeniul pompelor de caldura, Tuburi pentru panourile solare si Panouri solare cu ABSORTIE DIRECTA presurizate.

Inventiile sunt deja aplicate la scara larga in constructia pompelor de caldura si al panourilor solare Termocasa. Firma din Oradea are o experienta de peste 10 ani in producerea, comercializarea si instalarea de sisteme de incalzire cu pompa de caldura si panouri solare care utilizeaza aceste brevete realizate de ing cercet Farcaș Adrian Ciprian.

El spune ca pompele de caldura apa-apa reprezinta cel mai ieftin sistem de incalzire la nivel mondial iar panourile solare cu absortie directa presurizare sunt cele mai eficiente sisteme de incalzire solare cunoscute pana in prezent.

Distribuie informația
Alte știri