Orădean de 15 ani pe podium la un festival-concurs national

Sâmbătă și duminică, 11 și 12 noiembrie, Palatul Național al Copiilor din București a găzduit Festivalul-Concurs „TOAMNA BALADELOR”, etapa națională. Evenimentul dedicat pasionaților de folk a reunit un număr foarte mare de elevi talentați din gimnaziile și liceele din toată țara.

Festivalul a avut două secțiuni: Interpretare și Creație, fiind organizat de Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Județul Bihor a fost reprezentat de Andrei Arad, clasa a IX-a A. El s-a întors cu un onorant loc III. Felicitări și succes pe viitor! ” se arata in comunicatul Liceului de Arte Oradea – Catedra de Muzică

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri