Orădean de 27 de ani, reținut după ce a furat o sumă mare de bani dintr-o mașină parcată pe strada Mihai Viteazul

Foto: ilustrativ

La data de 29 mai, în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 27 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări a reieșit că, la data de 17 mai a.c., la ora 20.21, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Oradea, profitând de faptul că proprietarul unui autoturism lăsase vehiculul cu portierele închise, dar neasigurate, ar fi sustras 18.000 de lei din interiorul autoturismului.

Polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și recuperarea prejudiciului cauzat.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Distribuie informația
Alte știri