Orădean in arest, după ce a fost prins pentru a treia oară consecutiv cu permisul anulat, la volanul unei masini furate

Foto: ziarulincomod.ro

Duminică, 12 februarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea.

Acesta este bănuit că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 08.30, ar fi sustras, în scop de folosință, un autoturism, care fusese lăsat de proprietar parcat pe stradă din Oradea, cu portierele neasigurate și cu cheia în interior.

Acesta a fost interceptat în trafic, pe strada Calea Clujului din Oradea, de un echipaj de polițiști de ordine publică orădeni, însă a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea, conducând vehiculul respectiv, deși avea anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, până pe raza localității bihorene Oșorhei, unde a acroșat două autoturisme parcate.

Evenimentul rutier a fost unul fără victime.

Bărbatul mai este cercetat penal de polițiștii bihoreni în alte două dosare penale, pentru fapte similare, comise în cursul săptămânii trecute (cazuri mediatizate la 7 și la 10 februarie a.c.).

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii, în concurs, a infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.

Persoana a fost reținută pentru furt in scop de folosință și conducere cu permisul anulat a foat prezentată la Judecătoria Oradea, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

Distribuie informația
Alte știri