Orădean, prins drogat la volan pe DN 76 de polițiștii Biroului Rutier Beiuș

Foto: adevarul.ro

Joi, 29 septembrie a.c., la ora 22.35, pe D.N.76, în localitatea bihoreană Pocola, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

La solicitarea legală a polițiștilor, conducătorul autoturismului a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive.

Distribuie informația
Alte știri