Orădean, reținut după ce a fost depistat în trafic conducând drogat

La data de 23 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 23.35, acesta a fost depistat în trafic, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nufărului din municipiul Oradea, existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive.

În urma testării bărbatului cu aparatura din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Distribuie informația
Alte știri