Orădean, urmărit internațional, condamnat la închisoare pentru șantaj și alte infracțiuni, a fost încarcerat

La data de 3 iulie a.c., pe raza municipiului Oradea, județul Bihor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 41 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, urmărit național și internațional.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri