Orădeanca Biro Eva, mamă a 3 copii, luptă să rămână în viață și așteaptă un miracol de Crăciun! O putem ajuta

Bíró Éva este din Oradea are 43 de ani, are o familie frumoasă și 3 copii minunați. Lucrează de ani buni în social media, după ce a debutat la Radio Sonvest.

Din păcăte, în urmă cu 4 ani a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă. Dar mai bine să o lăsăm pe Eva să povestească…

2018: Am început lupta cu cancerul în momentul în care am descoperit un nod la baza gâtului. În octombrie am fost supusă la două intervenții chirurgicale prin care mi-au îndepărtat întreaga tiroidă împreună cu peste douăzeci de metastaze, limfonoduli afectați.

2019: La început de an am primit primul tratament cu iod radioactiv. Din cauza markerului tumoral detectat în sânge, cu tendință de creștere a urmat al doilea tratament în vară, fără succes.

2020: Am fost supusă unei intervenții chirurgicale prin care s-a descoperit o modificare celurară, debutul unei forme de leucemii (ca efect secundar al terapiei cu iod radioactiv). În lipsă de soluții mi s-a dat al treilea tratament cu iod radioactiv la Medicină Nucleară din Cluj. Nici asta nu a avut efect.

2021: Cancerul tiroidian persistă în timp ce organismul meu începe să obosească, să cedeze. Din cauza tratamentului inadecvat am probleme cu ochii, la coloană, cu digestia, dinții, ginecologice, osteoporoză. Medicii sunt convinși că există metastază în organism ceea ce duce la creșterea continuă a markerului tumoral, dar nu-l găsesc. Primesc o nouă doză de iod radioactiv, al patrulea fără rezultat. Pur și simplu nu mai au soluții de vindecare pentru mine!

De aceea am nevoie de AJUTOR! Pentru investigații și tratamente personalizate de cancer tiroidian la o clinică privată din Viena, deoarece medicii mei din țară nu fac față provocărilor. Suma de care am nevoie este de 100.000 de euro, din care 25.000 euro pentru investigații, restul de 75.000 de euro pentru tratamente.

Până in acest moment s-au strâns jumătate din bani, respectiv  54.750 euro și mai am doar patru săptămâni pentru a încerca să adun restul.

Din păcate starea mea de sănătate se agravează, timpul îmi este inamic!

Am realizat şi o pagină web cu întreaga mea poveste (în două limbi) şi cu posibilitățile de donație. www.biroeva.ro/ro

Nume: Biró Éva Tünde

RON:RO07BTRLRONCRT0387088701

EUR: RO54BTRLEURCRT0387088701, SWIFT:BTRLRO22

BT PAY -0749208279 Bíró Éva

REVOLUT:

RO62BREL0005524470830100, @beva5

Distribuie informația
Alte știri