Oradeanca de la EXATLON Romania

Exatlon este show-ul iernii pe piata TV din Romania. Emisiunea difuzata in ultimele saptamani de Kanal D a reusit sa obtina ratinguri din ce in ce mai bune ocupand chiar pozitia de lider in unele seri.  Din concurs face parte si o sportiva care in urma cu 2 ani s-a mutat in Oradea, pentru a se antrena mai bine. Diana Belbita  are 21 de ani si este luptatoare profesionista de MMA (Mixed Martial Arts). Datorita infatisarii sale a fost poreclita „Printesa razboinica”.

Conform wikipedia, Diana Belbita a început să facă sport la 12 ani și a ales judo-ul căci voia să facă ceva diferit decât alte fete de vârsta ei. La vârsta de 15 ani s-a mutat din orașul natal, Strehaia în Drobeta Turnul-Severin pentru a-și continua antrenamentele la un nivel mai ridicat. A fost atrasă ulterior de o ramură mai dură a sportului și a decis ca în primavara anului 2004 să intre în cușcă.

În martie 2016, pentru a se pregăti la un nivel înalt în cariera sa MMA, Diana a decis să se mute la Oradea, unde se pregătește la Centrul de Arte Marțiale Mixte Alexandru Lungu, alături de „Muntele Bihorului” și Ioan Brânză.

Începand cu 7 ianuarie 2018 a intrat în competiția Exatlon România participând în echipa „Faimoșilor”.

Distribuie informația
Alte știri