Orădeanca Huszár Ingrid mai face un pas spre Olimpiada de la Tokyo

Huszár Ingrid, legitimată la CS Crişul (antrenoare Cristina Madău, Georgeta Schier), a făcut parte din lotul naţional care a reprezentat România la Concursul ţărilor central-europene la înot pentru juniori.

Competitia de la Târgovişte, înscrisa in calendarul Ligii Europene de Nataţie a reunit concurenţi din şase ţări: România, Ungaria, Slovacia, Serbia, Polonia şi Macedonia.

Orădeanca Huszár Ingrid a avut evoluţii foarte bune, terminând pe primul loc în probele de 100 şi 200 metri bras. Sunt primele medalii cucerite de secţia de înot a CS Crişul la o competiţie oficială LEN, după 1989.

Ingrid a mai concurat la 200 metri mixt, unde s-a situat pe locul 7, respectiv la ştafeta de 4×100 metri mixt a României, unde a terminat pe 4.

Ea a evoluat şi la ediţia de anul trecut a Concursului ţărilor central-europene la înot pentru juniori, disputată la Kosice (Slovacia), obţinând două clasări pe poziţia a 4-a.

Progresul său este evident, Ingrid devenind o componentă de bază a lotului naţionale de junioare, iar speranţele de-a ajunge în echipa pentru Olimpianda Tokyo, cresc.

Foto: bihon.ro

Distribuie informația
Alte știri