Orădeanul Adrian Alexandrescu a arbitrat a şasea sa finală de Champions League la polo

Orădeanul Adrian Alexandrescu a arbitrat vineri finala Champions League la polo, a şasea din cariera sa, „un meci de o intensitate rar întâlnită în polo”, între Ferencvaros Budapesta (Ungaria) şi Pro Recco (Italia), titlul celei mai prestigioase competiţii europene la nivel de cluburi fiind câştigat de maghiari la un gol diferenţă.

Alexandrescu a oficiat de la centru meciul împreună cu slovenul Boris Margeta, cu care alcătuieşte un cuplu de arbitri redutabili.

Federaţia Română de Polo i-a transmis un mesaj de felicitare pe pagina sa de Facebook.

„Pe această cale vrem să îl felicităm pentru prestaţia sa, dar şi pentru faptul că reprezintă România la cel mai înalt nivel de arbitraj internaţional. Dorim să îi urăm succes lui Adrian Alexandrescu la Jocurile Olimpice, unde a fost desemnat să participe în calitate de arbitru”, a postat Federaţia Română de Polo.

În viitorul apropiat, Adrian Alexandrescu va conduce delegaţia României la Campionatul Mondial de Polo U16, ce va avea loc, în Malta, în perioada 18-25 iunie. Fiul său, Antonio Alexandrescu, este antrenorul echipei naţionale, care va participa la competiţie, alături de alte 31 de echipe.

Pentru Adrian Alexandrescu va urma apoi Paris 2024, a patra ediţie consecutivă a Jocurilor Olimpice la care va fi prezent, după Londra 2012, Rio de Janeiro 2016 şi Tokyo 2020.

Sursa: agerpres.ro

Distribuie informația
Alte știri