Orădeanul Andrei Arad participa la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală

Baia Mare este gazda unei etape zonale la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală clasele III-VIII. Etapa este programata sa aiba loc pe data e 17 martie 2023. Andrei participa pentru prima data la o olimpiada si este elev in clasa a VIII-a la Liceului de Arte din Oradea, Secțiunea Chitară Clasică. Competiția este organizata de Ministerul Educatiei, Inspectoratul școlar Maramureș, Colegiul de Arte Baia Mare si Consiliul Judetean Maramures.

Doamna profesoară Loredana ROMAN ne-a declarat:
Despre Andrei Arad am doar cuvinte bune, de lauda. Este un elev ce face cinste Liceului de Arte Oradea. Un elev silitor, serios, cu mult bun simt și mai ales talentat. Sunt foarte mulțumită de prestația lui în cadrul Olimpiadei zonale de la Baia Mare, a fost o experiență frumoasă, unica și mai ales benefică.”

Doamna director al Liceului de Arte Oradea Bondor Mihaela Geta ne-a declarat:
În spaţiul cultural bihorean şi între şcolile orădene, Liceul de Arte Oradea se defineşte ca un liceu cu profil unic, cel vocaţional-artistic. Este o instituţie care se situează într-o zonă înaltă a culturii, un spaţiu al performanţei, care a demonstrat încrederea şi respectul pentru valorile umane fundamentale: iubirea, binele, adevărul, frumosul şi responsabilitatea.”

Andrei, in particular, pregateste si o a doua prezenta la Festivalul Naţional de Folk care este programata in luna iunie in Baile Felix.

Distribuie informația
Alte știri