Orădeanul bănuit de incendierea unui Audi, arestat de magistraţi

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale îl bănuiesc pe acesta că, în 2 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, ar fi incendiat cu intenție un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Oradea, prin aruncarea cu o substanță inflamabilă la compartimentul motor și pe capotă, carbonizând astfel unele componente din plastic și cauciuc din interiorul compartimentului motor, o parte a instalației electrice și conducând la arderea și distrugerea vopselei de pe capota și aripa din partea stângă față a autoturismului.

Luni, 7 septembrie, în urma percheziției efectuate la domiciliul acestuia, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat bicicleta și alte bunuri pe care acesta le-a folosit în timpul comiterii faptei. 

Marți, 8 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut pe bărbatul de 45 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Astăzi, 9 septembrie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri