Oradeanul care face bani in America alaturi de Dior

După ce anul trecut a lansat prima colecție, la începutul acestui an, hainele și accesoriile Constantin Limitied au defilat pe covorul roșu la Florida Film Festival în Miami, alături de Dior.

“Când am aflat nu am dormit o noapte. Noi de abia ne lansasem și invitația a venit ca un fulger. Erau foarte multe de pregătit, de la piesele vestimentare în sine, materialele de marketing, plus toate detaliile de la Miami – manechini pentru defilare … Nu aveam nimic organizat, nici biletele de avion. Alături de Alexandra Istrati, Directorul de Creație care a și condus și gestionat totul în America, am pregătit totul, în cel mai mic detaliu, în mai puțin de o săptămână. Nu am fi vrut să ne dezamăgim clienții, prietenii și pe toți cei care au crezut în noi”, a declarat vedeta PRIMA TV, Alexandru Constantin pentru click.ro.

Piesele vestimentare semnate Constantin Limited au putut fi admirate pe covorul roșu în seara de închidere a festivalului, înainte de decernarea marilor premii, în una dintre cele mai exclusiviste locații din Hollywood, Grand  Beach Hotel Miami. Citeste mai departe

 

 

Distribuie informația
Alte știri