Orădeanul Erik Lincar, noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Antrenorul Erik Lincar a fost numit la conducerea tehnică a echipei Concordia Chiajna, în locul lui Laurenţiu Diniţă, a anunţat gruparea din Liga a II-a. Ultima dată la Turris Turnu Măgurele, tehnicianul în vârstă de 41 de ani a semnat, miercuri, un contract cu clubul ilfovean şi a condus primul antrenament din postura de antrenor principal al „vulturilor”. El va avea un staff format din Viorel Domocoş (antrenor secund) şi Florin Matache (antrenor cu portarii).

Orădeanul Erik Augustin Lincar a început fotbalul la juniorii de la Viitorul Oradea şi Girondins Bordeaux, iar la seniori a jucat pentru Steaua, Panathinaikos, Akratitos, Amkar Perm, FC Naţional, Concordia Chiajna şi Prefab Modelu, pentru aceasta din urmă jucând ultima dată în 2008.

Ca antrenor principal, Lincar a pregătit echipele Inter Clinceni, Callatis Mangalia, FC Hunedoara, Damila Măciuca, Delta Tulcea, CS U Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Luceafărul Oradea, Academica Clinceni şi Turris Oltul Turnu Măgurele. Ca secund a fost în stafful echipelor de Liga 1 Concordia Chiajna şi Juventus Bucureşti (acum redenumită Daco-Getica). Cele mai importante realizări în cariera de antrenor principal le-a avut la echipele Callatis Mangalia, Damila Măciuca şi Turris Oltul Turnu Măgurele, pe care le-a promovat din Liga 3 în Liga 2.

Distribuie informația
Alte știri