Orădencele sunt aşteptate să devină pentru o zi ambasadoarele iei

Orădencele sunt aşteptate să devină pentru o zi ambasadoarele iei, susţinând totodată un stil de viaţă sănătos, inspirat, creativ şi pur şi simplu frumos prin participarea la SkirtBike Oradea în data de 10 septembrie purtând nu doar o fustă, aşa cum au fost obişnuite, ci şi o ie sau accesorii inspirate din folclor ca un simbol de preţuire a valorilor autentice şi a portului tradiţional românesc.

Traseul plimbării pe bicicletă: Parc Grădina Zoologică- B-dul Decebal- Podul Decebal- Str. Ady Endre- Str. Iosif Vulcan- Parcul Libertăţii- Podul Dacia- Piaţa Emanuil Gojdu- Teatrul de vară din Cetatea Oradea.

La fel ca în fiecare an, înscrierea este gratuită și se va face în ziua evenimentului, începând cu ora 16:00, la locația de start – Parc Grădina Zoologică. Participantele sunt rugate să vină cu biciclete iar după completarea unui formular vor primi, tot gratuit, un bilet la o tombolă cu diferite surprize oferite de către sponsorii evenimentului, marele premiu fiind o bicicletă cochetă pentru plimbări prin oraș. Tombola se va desfășura la finalul cursei SkirtBike Oradea 2017 în cadrul unei zone special amenajate, în Teatrul de Vară din Cetatea Oradea.

Oradea face parte din mişcarea naţională SkirtBike începând cu anul 2014, fiind cel de-al 13 oraş din ţară care s-a alăturat acestei iniţiative. Pe plan local, asociaţiile partenere din anul 2017 reunesc în premieră Rotaract Club Oradea, Rotary Club Oradea 1113 şi Interact Oradea în calitate de organizatori principali.
Ediţia acestui an propune o coloratură cu totul specială şi face apel la inspiraţia şi originalitatea participantelor.

Distribuie informația
Alte știri