Oradenii au acum o zona de picnic dar trebuie sa-si aduca mancare de acasa. FOTO-VIDEO

Parcul Silvas e amplasat pe malul drept al Crisului Repede si are o suprafata de 1 hectar. Oradenii au la dispozitie 24 de mese si mult spatiu verde pe care pot sa-si intinda paturile.

Lucrarile, realizate cu ajutorul detinutilor de la Penitenciarul Oradea, au costat municipalitatea 80 de mii de lei. In prezent, se lucreaza la amenajarea malului de vis a vis si a unei insulite in inima Crisului Repede.

Din pacate, desi parcul Silvas e unul de picnic nu beneficiaza de vetre de foc, asa incat oradenii care vor sa petreaca ore de relaxare in acest areal trebuie sa vina cu mancarea pregatita de acasa. De vina e noua lege a picnicului care impune prea multe conditii, sustine viceprimarul Florin Birta. Si mai exista un inconvenient. In zona nu este nicio toaleta sau grup sanitar.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”108248014930860277623″ ualb=”6314882846768174529″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”220″ num=”80″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri