Orădenii au sesizat crăpăturile! Vezi problemele apărute la unul din cele mai importante proiecte

La doar opt luni de la darea în folosință a investiției de reablitare a Dealului Ciuperca, au început să apară primele fisuri. Orădenii au sesizat Primăria pe marginea acestui subiect și vineri, 12 august, biroul de presă a emis un comunicat în care sunt recunoscute deficiențele la aleile dalate din Grădina Publică ”Dealul Ciuperca”. Prin urmare, municipalitatea a solicitat constructorului – SC ABED NEGO COM SRL – să remedieze rapid problemele constatate de cetățeni.

„Menţionăm că, în urma recomandărilor studiului de risc natural, s-a evitat adoptarea unei soluţii tehnice rigide pentru infrastructura aleilor, pentru evitarea apariţiei de fisuri în aceasta. Lucrările cuprinse în proiect au fost lucrări de stabilizare locală a versantului, lucrări ce nu exclud mici tasări în timp. Astfel, prin proiect s-a prevăzut o soluţie tehnică de montare a dalelor pe pat de nisip, soluţie care să preia aceste eventuale tasări, acestea fiind remediabile la nivel local”, justifică situația Biroul de comunicare.

Oricum, firma orădeană are obligația ca în următorii cinci ani să remedieze toate deficiențele apărute la proiectul de pe Dealul Ciuperca.

Distribuie informația
Alte știri