Oradenii isi pot face planuri de vacanta la Top Travel. Targul de turism va avea loc in weekend iar vizitatorii pot castiga un city-break la Milano. COMUNICAT

Luna februarie aduce un nou eveniment marca TOP EXPO! Pentru ca vacanta de iarna s-a terminat si pentru ca suntem in plin sezon de early-booking, pregatim a VIII-a editie a targului de turism TOP TRAVEL!

Ne facem planuri de vacanta cu reduceri speciale de targ, intre 17 si 19 februarie 2017, de aceasta data in Lotus Center, zona magazinului Carrefour. In premiera, accesul publicului vizitator la TOP TRAVEL va fi gratuit!

Destinatiile de week-end sau concediile de vara se vor regasi in oferta a opt agentii de turism din Oradea, la care se adauga pachetele turistice din Ungaria, promovate de Camera de Comert si Industrie din Bekescsaba, dar si de alti doi expozanti din tara vecina. Partenerul oficial al targului este agentia TERRA VISTA din Oradea, care va oferi si premiul vizitatorului: un city-break la Milano, cu zbor din Oradea (in perioada 29 martie – 1 aprilie)!

In cadrul TOP TRAVEL vom promova noul V-Class de la Mercedes Benz, ca masina ideala pentru concediu, expusa pe perioada targului de ATP MOTORS Oradea. De asemenea, EUROMAIDEC va promova serviciile tip shuttle inspre aeroporturile invecinate si serviciile complete de transport persoane inspre destinatiile de vacanta.

La aceasta editie a targului TOP TRAVEL veti putea consulta oferta agentiilor: SIMBOTOUR, PARADIS TRAVEL, TRAVEL EXPRES, TERRA VISTA, FILADELFIA TURISM, CRYSMART TRAVEL, GALATEA TRAVEL si GLOBETROTTER (agentie nou deshisa in Oradea).

Celebrul artist fotograf Ovi D. Pop pregateste pentru editia 2017 o noua galerie foto inspirata din cele mai recente calatorii ale sale, iar de la standul DURAN’S vizitatorii isi vor putea cumpara recent lansatul album foto “Oradea Mea”.

Toti expozantii asigura reduceri la pachetele turistice contractate pe perioada targului (reducerile fiind comunicate la standuri de catre agentii, pentru fiecare pachet turistic ales).

Programul de vizitare TOP TRAVEL 2017 este:

Vineri, 17 februarie, orar 12:00 – 20:00
Sambata, 18 februarie, orar 10:00 – 20:00
Duminica, 19 februarie, orar 10:00 – 20:00

Accesul vizitatorilor este gratuit!

Desemnarea castigatorului premiului oferit de TERRA VISTA va avea loc duminica, 19 februarie, la ora 19:55, inainte de inchiderea targului de turism.

Detalii eveniment si regulament de concurs, gasiti pe www.topexpo.eu

Alte știri