Orădenii își vor putea închiria mașinile prin primul serviciu românesc de car sharing

Primul serviciu românesc de închiriere de maşini direct de la proprietar către client – perpetoo.com, a fost lansat oficial marţi, acesta fiind disponibil în prezent în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara şi urmează să fie disponibil în viitor în Braşov, Constanţa, Sibiu şi Oradea.

Site-ul perpetoo.com intermediază procesul prin care proprietari de automobile îşi pun maşinile la dispoziţia clienţilor interesaţi. Prima închiriere a avut loc pe 25 octombrie 2019, au anunţat creatorii start-up-ului.

Tariful de închiriere către client este stabilit de proprietarul autoturismului, iar platforma încasează un comision. Potrivit reprezentanţilor perpetoo.com, acest comision este în prezent de 5 euro pentru fiecare 25 de euro încasaţi de la client.

Serviciul acceptă oferte de închiriere de maşini având maximum 10 ani vechime, potrivit reprezentanţilor start-up-ului. Aceştia susţin că toate operaţiunile sunt fiscalizate, deoarece platforma acceptă doar plata cu cardul.

Persoanele interesate să plaseze automobile în închiriere pe acest site trebuie să îşi înfiinţeze firme şi să realizeze contracte de chirie cu beneficiarii, au mai precizat reprezentanţii perpetoo.com.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri