Oradenii mici si mari sunt asteptati la Festivalul de teatru pentru copii Arcadia (4-26 iunie)

Vor fi spectacole dedicate bebeluşilor (0 – 3 ani), spectacole cu marionete şi cu păpuşi ingenioase, scenografii 3D, musical-uri pentru copii, spectacole de magie şi concerte în aer liber.

In Oradea vor poposi Făt-Frumos, Greuceanu, Peter-Pan, Aleodor Împărat, Muck cel Mic, Micul Prinţ, Robin Hood, Jules Verne, Bau – Bau şi cea mai fioroasă familie de zmei, însoţită de mămica lor.
În săptămâna 13 – 19 iunie, Festivalul Arcadia iese din teatru şi se mută în Cetatea Oradea, unde vor avea loc o serie de activităţi şi evenimente pentru copii.
 De luni până vineri se vor desfăşura ateliere tematice, menite să provoace creativitatea, îndemânarea, spiritul de aventură şi curajul fiecărui copil. Atelierele vor fi susţinute de către Cercetaşii României, care vă aşteaptă la construit de zmeie, pictură pe piatră, lemn, tricouri, origami, quilling, treasure hunt şi, pentru cei mai curajoşi, un traseu de alpinism.
La ediţia din acest an al festivalului sunt invitate teatre şi trupe independente din Bucureşti, Galaţi, Arad, Alba – Iulia, Cluj Napoca, Timişoara şi Ploieşti.
Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pewww.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri