Orădenii pot afla viziunea unui expert în materie despre potențialul leaderului sau managementul timpului și al stresului

Cum poți fi leader în propriul domeniu? Care sunt cele mai persistente probleme din viața / cariera ta și cum le poți rezolva? Cum poți închide prăpastia dintre tine și realitatea ta? Sunt intrebari la care va oferi răspuns DEBASHIS CHATTERJEE, bursier Harvard și Leader al gândirii globale la Institutul Internațional de Management din New Delhi.

El va împărtăși cadrelor didactice, studenților și invitaților din urbea de pe Crișul Repede, viziunea sa novatoare asupra leadershipului într-un discurs motivant axat pe tripticul valoric AUTENTICITATE – PRODUCTIVITATE – CONECTIVITATE.

Răspunzând la întrebarea ”Cum poți fi leader în propriul tău domeniu?”, oratorul, care și-a prezentat cu succes ideile pe toate continentele mapamondului, vine în întâmpinarea auditoriului orădean cu un set de gânduri – forță: dezlănțuirea potențialului de leader, rezolvarea celor mai persistente probleme ale tale, managementului timpului și a stresului, organizarea unei zile din viața ta, crearea rezonanței emoționale, închiderea prăpastiei dintre tine și realitatea ta.

Workshopul durează 3 ore (cu pauză) și se desfășoară miercuri, 4 octombrie 2017 între orele 11:00 și 14:00. Prin exerciții simple dar foarte eficiente, participanții își însușesc instrumente puternice de îmbunătățire substanțială a calității vieții. Intrarea este liberă. Participanții la workshop vor primi diplome de participare. Locurile sunt limitate. Vă rugăm să confirmați participarea la adresa de e-mail: dr.carmen_vasile@yahoo.com

Distribuie informația
Alte știri