Oradenii pot intampina sezonul cald cu creatii cool ale unor designeri autohtoni

Pe 4-5 Mai pregateste-te de s h o p p i n g la Oradea. Ofera-ti un cadou unic creat de designeri autohtoni si intampina sezonul cald cu o vestimentatie cool!

Designer Vanity Fair s-a nascut din dorinta de a te cuceri prin creatiile deosebite ale autorilor vestimentari romani in pragul verii. Fie ca ai un eveniment important si iti cauti o rochie deosebita, sau pur si simplu te-ai saturat de aceleasi magazine din oras, acest targ este un prilej de a-ti reimprospata garderoba cu piese fine si detalii cool.

Timp de 2 zile, vei putea sa iti achizitionezi piese vestimentare unice, accesorii din piele si bijuterii cu un design modern si contemporan la super preturi! Fiecare obiect este lucrat cu grija din materiale de cea mai inalta calitate .

@DINSUBSOL ROMANESC ne vor “incalzi” cu mix-uri electronice pe tot parcursul evenimentului. Asa ca, goleste-ti dulapul, pune-ti zambetul pe buze, invita-ti prietenele la o plimbare in inima Cetatii Oradea si paseste in lumea magica a cumparaturilor de designer! ATENTIE- Te asteptam cu muzica buna. Promitem ca vei fi surprins!

Program:
Sâmbătă 4 mai: 11.00 – 19.00
Duminică 5 mai: 11.00 – 19.00
Cetatea Oradea – Incinta Restaurant Basti OR
Prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Distribuie informația
Alte știri