Oradenii sunt asteptati , astazi, „În Cetatea împărătească”. Intrarea e libera

Evenimentul de la ERA Shopping Park Oradea are drept scop strângerea de fonduri şi bunuri pentru micutii si tinerii de la Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități nr. 6 din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor.

„La început a fost colindul, purtat de magii călători. Veniți de vedeți minunea începuturilor noastre la Bethleem! Colinde străbune, cântate din suflet pentru copiii de la Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități nr. 6”, este invitația transmisă de organizatorii evenimentului. Vor evolua: Grupul coral „Ecouri” al Departamentului de Științe ale Educației, FSSU, coordonat şi dirijat de lector univ. dr. Loredana Muntean, Grupul „Vestitorii”, de la Liceul Teoretic „Gabriel Țepelea” – Borod, coordonator: Mircea Tuș, precum și solistele Carmen Ioana Sabou şi Andrada Denisa Oros. Invitați speciali în spectacol sunt: Florina și Florin Mariş-Hinsu şi Corul D’al Segno, dirijor – conf. univ. dr. Valentin Lazăr.

Spectacolul este organizat de Universitatea din Oradea (Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane – Departamentul de Ştiinţe ale Educaţiei, Departamentul pentru Învăţământ la Distanţă şi Învăţământ cu Frecvenţă Redusă), Asociaţia pentru Promovarea Cooperării în Educaţie (APCE) și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bihor, în parteneriat cu ERA Shopping Park Oradea.
Va incepe la ora 17 iar intrarea la eveniment este liberă!

Distribuie informația
Alte știri