Oradenii sunt asteptati la cea de-a cincea premieră stagionala. Sâmbătă, ora 19:00

Piesa „Isabela, trei caravele şi un mare mincinos”, de Dario Fo, laureat al premiului Nobel pentru literatură în 1997,  a fost pusa in scena la Oradea de  Eugen Gyemant, un tanar si talentat regizor, iar scenografia ii apartine lui Tudor Prodan (cel care creat imaginea Galei HOP în 2015), ambii fiind  la prima colaborare cu Teatrul Regina Maria.
Textul “se construiește pe structura unor fapte reale, în jurul unei figuri istorice dominante: Cristofor Columb, însă sub semnul parodiei – din care se naște, de altfel, comicul – și nu al rigurozității istorice, ceea ce a stârnit o serie de reacţii dure din partea partizanilor de dreapta”. Spectacolul beneficiaza si de o distribuție de excepție: Richard Balint, Ioana Dragoș Gajdo, Alina Leonte, Petre Ghimbășan, Sorin Ionescu și Alexandru Rusu.
Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro

IMG_3814
Alte știri