Orădenii sunt asteptaţi la Concertul „Vis de primăvară”, organizat de „Lumea lui Iannis”

Orădenii sunt asteptaţi la Concertul „Vis de primăvară”. Evenimentul îşi propune să aducă un omagiu mamei cu copil oncologic şi să ii intinda o mână de ajutor! Cu acest prilej demareaza campania de strângere de fonduri pentru întemeierea primului Centrului de Zi din Oradea.

“Acesta va ajuta atat copilul bolnav, dar mai ales mama, prin suport real in tot zbuciumul ei de a-şi ingriji şi salva puiul”, spun organizatorii.

Spectacolul gândit de „Lumea lui Iannis” va aduce pe scena Filarmonicii de Stat recitaluri oferite de Ansamblul „Crişana” (sub bagheta dirijorului Adrian Miescu), Corul Liceului Greco-Catolic, grupurile de balet Allegria şi Andante, studeni de la Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii din Oradea, tânăra cântăreaţă Astrid Muthu, reprezentanţii ISU „Crişana” (Alexandra Paina şi Cristian Popovici), folk-iştii Raul Silaghi şi Adrian Oegar, dar şi pe cei din echipa de gimnastică ritmică a Liceului cu Program Sportiv „Bihorul”. Potrivit organizatorilor evenimentului din 16 martie va începe la ora 19.

Distribuie informația
Alte știri