Orădenii sunt aşteptaţi la Festivalul concurs „D’ale porcului”

Ediția cu numărul 4 a Festivalului-concurs „D’ale porcului” are loc sâmbătă, 17 februarie, în intervalul orar 10-16, în parcarea ERA Shopping Park Oradea (Calea Aradului).

Anul acesta, la ceaune şi grătare se vor alinia 22 de echipe, respectiv cele din Avram Iancu, Beiuş, Boianu Mare, Borş, Căbeşti, Cherechiu, Dobreşti, Drăgăneşti, Girişu de Criş, Mădăras, Nojorid, Oşorhei, Pomezeu, Răbăgani, Roşia, Săcueni, Sânmartin, Sântandrei, Şinteu, Tileagd, Toboliu şi Valea lui Mihai. La acestea se adaugă două echipe din Ungaria.

Accesul vizitatorilor în zona de concurs se va face doar pe baza tichetelor de masă. Acestea vor fi puse în vânzare la intrarea în zona de desfăşurare a festivalului şi vor garanta obţinerea unor porţii generoase de toroş sau cârnaţi, caltaboşi şi jumări, eventual sarmale sau alte produse locale.

Toţi vizitatorii festivalului vor putea beneficia, gratuit, de măsurarea tensiunii arteriale şi a glicemiei sau de sfaturi privind sănătatea, la standul amenajat de unul dintre sponsorii evenimentului. De asemenea, pe tot parcursul zilei, vizitatorii festivalului vor putea participa la mai multe tombole, organizate de unii sponsori ai festivalului-concurs.

Primii 500 de vizitatori vor beneficia de surprize din partea ACOR România. De surprize vor beneficia şi copii, care au acces gratuit la eveniment. Co-prezentatorul evenimentului şi răspunzător cu buna dispoziţie a participanţilor şi vizitatorilor va fi celebrul actor, rapsod şi om de televiziune Alexandru Pop, cunoscut ca „Văru’ Săndel”. Pe scenă vor urca ansambluri de dansatori, solişti vocali şi instrumentişti din Bihor.

Distribuie informația
Alte știri