Oradenii sunt asteptati la Marele Picnic in Parcul 1 Decembrie. Important ca si vremea sa tina cu ei

Pregatirile pentru Marele Picnic sunt in toi. Scena a fost deja amplasata in spatele Statuii Ostasului Roman din Parcul 1 Decembrie. Si asta pentru ca timp de 3 zile, oradenii sa poata participa la un festival pentru intreaga familie.

De vineri, 16 iunie, intre statuie si Casa de Cultura a Sindicatelor, doritorii vor putea folosi la maximum parcul si spatiul verde. Potrivit organizatorilor, vor fi „multe activitati interactive si concerte de muzica live, genuri muzicale aparte: jazz, blues, indie, funk, electro, cu un fresh urban sound care nu a fost in trecut accesibil oradenilor”.

Hamace dar si paturi vor fi vazute in parc, unde sunt programate proiectii de filme in aer liber, dar si o zona pentru copii (cu animatori si activitati educative). De asemenea, vor fi amenajate standuri cu gustari, racoritoare si alte tipuri de bauturi, dar va fi la dispozitia publicului si o zona de distractie si sport.

Amatorii de concerte se vor putea bucura de recitalurile Baby Elvis, JazzyBit, The Kryptonite Sparks, Butterflies in My Stomach și Moonlight Breakfast. Astazi, accesul va fi permis de la ora 16. Sambata si duminica , Marele Picnic isi va deschide portile la miezul zilei.

Distribuie informația
Alte știri