Oradenii sunt asteptati la o noua premiera a Trupei Iosif Vulcan. Va fi o poveste frumoasa, promit realizatorii

Duminica seara, de la ora 19, se va juca piesa ”În plină glorie!”, de Peter Quilter, in regia lui Cristian Ioan. Spectacolul se vrea a fi o poveste de o sensibilitate aparte ,spusa cu un umor fin, si avand-o in prim plan pe Florence Foster Jenkins, adevarat Mecena a lumii artistice americane interbelice. Piesa a fost montată și jucată pe scenele din peste douăzeci de țări din întreaga lume, iar recent a sărbătorit a 2000-a reprezentaţie internaţională și peste un milion de vânzări de bilete.

Savuroasă, dinamică, piesa scrisa de Quilter si pusa in scena de Cristian Ioan va prinde viață pe scena Teatrului Regina Maria. Echipa artistică este completată de scenografa Clara Labancz, și de talentații actori: Gabriela Codrea (Florence Foster Jenkins), Andrian Locovei (Cosme McMoon), Răzvan Vicoveanu (St. Claire), Mirela Lupu (dna Johnson), Lucia Rogoz (Dorothy) și Georgia Căprărin (Maria).
Spectacolul se bucură de participarea specială a contratenorului Iosif Viktor și de îndrumarea muzicală a compozitorului Ovidiu Iloc și a pianistei Henrietta Varady.

Următoarea reprezentație va avea loc de mărțișor: miercuri, 1 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare.
Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro.

Alte știri