Oradenii sunt asteptati la un eveniment caritabil „Împreună facem bine!”

„Împreună facem bine!” este motto-ul campaniei care-l are in prim plan pe Daniel Szilaghi. Oradeanul simte pământul cu mâinile, de 17 ani, pentru că picioarele i-au fost amputate la 40 de ani. Familia lui e compusa din 5 persoane, iar din pacate si alte doua au grave probleme de sanatate. Cu totii locuiesc la etajul III al unui bloc construit pe vremea lui Gheorghe Gheorghiu Dej , iar ca să ajungă n apartament, Daniel urcă în palme 58 de scări.

„Campania initiata de dorește să îl ajute să-şi vândă apartamentul de la etajul III şi să îi ofere diferenţa necesară (de 10.000 de euro) pentru a-i cumpăra un apartament la parter”. Evenimentul caritabil e programat vineri, 31 martie, începând cu ora 19.00, la Hotel Continental. Cu acest prilej, „Expressione Quartet” Oradea şi prinţesa naiului, Oana Lianu, vor susţine un recital, iar Maria Zapca, meşter popular din comuna Săpânţa, precum şi meşterul popular ceramist Cornel Sitar (din Baia Mare) îşi vor expune la licitaţie rodul muncii lor pentru a-l ajuta pe Daniel.

Taxa de participare la eveniment este de 100 de lei, iar confirmarea şi numărul de persoane se pot face la numărul de telefon 0740.084.411 sau 0771.521.640 ori la adresa de email: contact@azidaruiesc.eu. Pe internet întreaga lui poveste se găsește pe adresa http://azidaruiesc.eu

Alte știri