Oradenii sunt asteptati sa se alature Marșului Inimii si sa intoneze Imnul pentru Viață

Evenimentul organizat de Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor și de Societatea de Medicină Transfuzională „Karl Landsteiner” va avea loc, maine, dupa-masa.

Se poate porni din Campusul Universității din Oradea , Statuia soldatului necunoscut (Parcul 1 Decembrie), ori Colegiul Național „Iosif Vulcan” (Str. Jean Calvin). Din aceste 3 locuri, cei adunați vor merge spre Piața Unirii, Marșul Inimii demarând la ora 18. Doritorii pot participa la acțiune și mergând direct în Piața Unirii, unde va fi intonat, în primă audiție absolută, Imnul pentru Viață dedicat donatorilor de sânge. „Melodia, pe care sunt invitați să o cânte toți participanții alături de corurile pregătite, va răsuna în ritmul inimii (percuție corporală)”, transmit organizatorii evenimentului de sâmbătă.

Toate persoanele înscrise online care se prezintă la checkpoint-urile din Piața Unirii vor primi pe adresele de e-mail indicate în formular o diplomă de participare și copia certificatului de record. Evenimentul are şansa de a intra în Cartea Recordurilor.
“Dorim să promovăm donarea de sânge, căci aceasta duce la salvarea de vieţi”, a spus dr. Ligia Olivia Burtă. In Piaţa Unirii din Oradea se preconizează că se vor aduna 4.000 de oameni din tot judetul.

Distribuie informația
Alte știri